018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Pešak izgubio život

Komentari: isključeni
Tagovi:

Noćas petnaestak minuta posle ponoći, na putu Aleksinac-Žitkovac dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj je vozilo „pežo“, aleksinačke registracije, kojim je upravljao Dragan A. (1969) iz Žitkovca, oborilo pešaka Bobana Đ. (1970) takođe iz Žitkovca, a koji je u nesreći izgubio život. Alko-testom je uvtrđeno da je vozač „pežoa“ imao preko 2 promila alkohola u krvi.

Aleksinačka policija lišila je slobode i donela rešenje o zadržavanju do 48 sati vozaču Draganu A., zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Osumnjičeni će nakon isteka mere zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.

Sinoć u Aleksincu u Pivarskoj ulici su oko 10,30 časova, tokom obijanja prostorija u krugu preduzeća „Aleksinački podrum“, na delu uhvaćeni Slobodan Đ. (1957) i Marko P. (1987) iz Aleksinca. Posle konsultacije sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu policija je podnela krivične prijave u redovnom postupku protiv osumnjičenih, zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađe.

A u nedelju u blizini aerodroma „Konstantin Veliki“, žandarmerija i policija pronašle su šest stranih državljana sa Komorskih ostrva bez putnih isprava, koji su prekršili Zakon o strancima.

Strani državljani su ilegalno ušli u Srbiju iz pravca Republike Makedonije. Odvedeni su prekršajnom sudiji koji im je izrekao novčanu kaznu od deset hiljada dinara, koja je preinačena u zatvorsku, u trajanju od 10 dana i zaštitnu meru udaljenja sa teritorije Republike Srbije u trajanju od jedne godine, navodi se u saopštenju PU u Nišu.

Povezane vesti