018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Perišić: „Direktori Toplane i Vodovoda nisu radili dovoljno dobro“ (VIDEO)

Predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke prof. dr Zoran Perišić izjavio je da je na sastanku gradskog odbora ova partija analizirala rad svojih v.d. direktora i da je ocenjeno da je bilo moguće bolje voditi Toplanu i JKP Naisus. Perišić nije naveo imena potencijalnih kandidata za direktorska mesta u ovim preduzecima isitičući da pre toga novi kandidati treba da ispunjavaju zakonom predviđene uslove.

U statustu SNS-a stoji preispitivanje rada svih funkcinera te stranke, pa predsednik gradskog odbora SNS-a u Nišu prof. dr Zoran Perišić ne vidi ništa sporno u tome što je ta stranka preispitivala rad svojih v.d. direktora javnih i Jjavno-komunalnih preduzeća, podsecćajuci da je na republičkom nivou, kada je reč o ministrima, upravo SNS bila prva stranka koja je promenila one koje je predložila, jer je ocenjeno da su mogli bolje.

Perišić dodaje da su razmatrani finsijski aspekti poslovanja i da je ocenjeno da je moglo bolje u Toplani i JKP Naisus. On ističe i da još nema novih imena koji bi mogli na celo ovih preduzeća, jer pre toga treba videti ko ispunjva kriterijume, kako bi se ispoštovala zakonom propisana procedura za izbor direktora.

Perišić dodaje i da će biti ispitan rad svih rukovodilaca SNS-a, pa i njegov, odnosno svih gradonacćelnika i predsednika opština koje je predložila ova stranka i da oni koji nisu zadovoljili, sigurno te funkcije neće više obavljati.

Povezane vesti

  • miki

    direktor vodovoda se samozaposlio u vodovodu tako da ostaje verovatno neki savetnik …. i to ispitajte , neka se zakon postuje