018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Parking servis najavio nove investicije (VIDEO)

Komentari: isključeni

Parking servis prošle godine ostvario je dobit od oko osam miliona dinara, što je rekord od postojanja ovog preduzeća, ističe direktor Marko Janković. Ipak, on dodaje da ima prostora da se poslovanje unapredi i najavljuje nove investicije zahvaljujući kojima će grad dobiti nova parking mesta.

Tokom 2013. godine, koju je direktor Janković nazvao godinom konsolidacije, prihodi su povećani za 30%, što je doprinelo tome da prethodna godina bude I najuspešnija u poslovanju Parking servisa. Ove godine rukovodstvo je fokusirano na nove investicije od kojih će čitav grad imati koristi.

Studija bi trebalo da pokaže i mogućnost zoniranja novih područja, ali i promenu zone u nekim delovima grada. Osim toga, razmatraće se i promena smera oređenih ulica, kako bi što veći broj korisnika pronašao mesto za parkiranje, dodaje Janković. Prema njegovim rečima, veliki je problem i to što se pri gradnji novih stambenih objekata malo vodi računa o potrebama za novim parking mestima.

Iako su potrošnja i dugovanja smanjeni, Janković kaže da prostora za dalje pomake u poslovanju itekako ima, pa će tako povećanje prihoda biti prioritet i u narednom periodu od čega će, kako ističe, koristi imati i gradski budžet.

Povezane vesti