018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

“Palilulsko veče 2015.”počinje 29.maja (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

I pored toga što je Palilulsko veče manifestacija koja se održava u sklopu obeležavanja gradske slave, Sveti car Konstantin i carica majka Jelena, u Paliluli su se oslonili na sopstvene snage i organizovali brojne prateće manifestacije sa bogatim i raznovrsnim programom.
Podršku za ovogodišnje “Palilulsko veče 2015.”, koje se održava u sredu 3. juna sa početkiom u 19 sati, palilulci su dobili od svih gradskih i dve susedne opštine, Doljevac i Gadžin Han kao i od Safari kluba Niš.
Ova manifestacija Gradske opštine Palilula, ove godine kreće već u petak 29. maja i traje do 31. maja. Reč je o Sportskom kampu mladih pod nazivom “Igre bez granice ” na Bubnju a okuplja mlade iz Konjičkog kluba Nonius, izviđačkih odreda, i civilnog sektora.
Safari klub Niš organizovaće tri prateća programa dve regate i jedan sportsko avanturustički program na najbližoj niškoj planini Seličevici.
Palilulsko veče je opštinska manifestacija koja na najbolji način čuva od zaborava duh starog Niša koji se zadržao na staroj Paliluli. Trećeg juna sve građane očekuje bogat muzičko scenski program, a na palilulskoj pijaci biće organizovan festival vina, kao i izložba meda i lekovitog bilja, rečeno je na konferenciji za novinare u niškom medija centru.