018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Paketići za decu samohranih majki i udruženje distrofičara stigli iz „Jugoistoka“ (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Privredno društvo “Jugoistok” je društveno odgovorna kompanija koja je spremna da se pred novogodišnje praznike odazove na poziv niških ustanova i udruženja.
Na dan uoči dočeka nove 2015.godine, jugoistok je deci samohranih majki i članovima udruženja distrofičara i savezu slepih podelio više od 200 novogodišnih paketića.
Zaposleni u PD “Jugoistok” najpre je posetili Udruženje samohranih majki gde su mališanima podelili pedesetak paketića. Deca su na svoj način doživala novogodišnje darivanje.
Svečano i veselo bilo je i u niškom Udruženju distrofičara. Darodavac, PD „Jugoistok“ vodio je računa da svako dete dobije paketić, a sadržaj je pažljivo odabran i to posebno za dečake i devojčice.
U Udruženju distrofičara ne kriju zadovoljstvo što je njihove članove, pre svega decu, posetio neko ko želi da im ulepša novogodišnje praznike.
U Jugoistoku su spremni da se odazovu na poziv i pomognu svima kojima je pomoć potrebna, a prioritet imaju deca sa posebnim potrebama I deca iz socijalno uzgoženih porodica.

Povezane vesti