018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Ovih dana počinju i radovi u ulici 1300 kaplara u Pasi Poljani (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Rekonstrukcija ulice Dragiše Cvetkovića biće završena za dva meseca, a onda će početi renoviranje još 3 ulice koje delom finansira Ministarstvo privrede. Ovih dana počinju i radovi u ulici 1300 kaplara u Pasi Poljani, kažu u Direkciji za izgradnju grada.
Iz NIP-a programa finansira se rekonstrukcija ulice Dragiše Cvetkovića, a ukoliko ste poslednjih nedelja prolazili kroz bivšu Božidara Adžije videli ste da radovi uveliko traju i da je ulica zatvorena za sasobraćaj od Pasterove do Velikotrnavske. Predviđeno je da bude rekonstruisana sve do raskrsnice sa Sremskom, kažu u Direkciji za izgradnju.
Ove godine redovno održavanje ulica najviše podrazumeva krpljenje udarnih rupa, a 2016. će više raditi potporne zidove i presvlačenja asfaltom. Za ovo su na tenderu ugovorene firme “MD Git” i “PZP Trace”, za šta će grad moći da potroši oko 171 i po milion dinara. Za periodično održavnje, odnosno rekonstrukciju ulica na teritoriji grada i seoskim područjima, grad je za 2015. i 2016. izdvojio nešto više od 190 miliona. Za koji dan počinju prvi veći radovi u Pasi Poljani.
Rokovi za rekonstrukciju ulica su oko mesec i po dana, a ove radove izvodi “ABM putogradnja”.