018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Otvoreni tradicionalni Sajamski dani u Nišu (VIDEO)

Komentari: isključeni

Izložbom vina, lekovitog bilja i proizvoda od voća i povrća otvoreni su već tradicionalni Sajamski dani u Nišu. Organizatori – Uprava za poljoprivredu, kažu da je ovo dobra prilika da se u ukupno tri zasebne izložbe selo pribiliži gradu i grad selu, jer će poljoprivrednici do 18. septembra u centru Niša besplatno promovisati svoje proizvode.

Na Trgu Kralja Milana narednih nedelju dana smenjivaće se proizvođači iz Niša i okoline, a koji će predstaviti i prodavati svoje proizvode od voća, voća, povrća, lekovitog bilja, vina, meda, cveća i dendro materijala.

Ovogodišnje Sajamske dane obeležiće ukupno tri izložbe. Prva izložba je u toku, druga posvećena mednim proizvodima biće od 13 do 15 setpmebra dok će treća od 16 do 18 septembra okupiti proizvođaće i ljubitelje cveća. Prema rečima organizatora, sve one su dokaz da je poljoprivreda razvojna šansa juga Srbije.

Izložbeni štandovi niške poljoprivredne proizvodnje, prerade i uopšte tradicionalnog života na jugu Srbije otvoreni su narednih nedelju dana od 10 do 19 sati.

Povezane vesti