018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Otvorena vrata“ u PD „Jugoistok“ (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Probleme u vezi sa strujom, brojilima i računima za struju, stotinu Nišlija danas je moglo da predstavi direktoru Privrednog društva „Jugoistok“, Darku Bulatoviću. Na ovaj način će se, prema rečima Bulatovića, efikasnije rešavati pitanja i nedoumice koje građani imaju. 

Svake subote će vrata PD „Jugoistok“ biti otvorena za građane, za njihove probleme i nedoumice. Njihova pitanja saslušaće direktor Darko Bulatović, a nakon razgovora, ekipe elektrodistribucije pokušaće da reše i novonastale i dugogodišnje probleme koje Nišlije imaju kada je u pitanju električna energija.

Građani su, u početku, često u neverici da će ih neko saslušati i da će razgovorom doći do rešenja, međutim, na kraju prijema, uglavnom bivaju pozitivno iznenađeni.

Bulatović kaže da je cilj da se, pre svega, svima obezbede ista prava kao i da se ukaže na obaveze koje Nišlije, kao korisnici električne energije, imaju. Problemi sa kojima se javljaju su, kaže, raznovrsni.

Iz Elektrodistribucije se nadaju da će za dva meseca, rešiti probleme i na taj način uspostaviti kontrolu naplate struje na teritoriji čitavog grada.

http://youtu.be/n1sRX_umVLo

Povezane vesti