018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Otvoren sajam poslova i stručnih praksi

Komentari: isključeni

Pod sloganom „Tvoja karijera počinje ovde“, na Elektronskom fakultetu u Nišu, otvoren je peti Sajam poslova i stručnih praksi. Udruženje studenata tehnike Evrope je organizator, a glavni pokrovitelj kompanija „Microsoft“.

Peti Sajam zapošljavanja na Elektronskom fakultetu u Nišu iz godine u godinu okuplja sve veći broj kompanija koje imaju potrebu za stručnim kadrom koji se obrazuje na niškom Univerzitetu.

U organizacionom timu petog Sajma poslova i stručnih praksi ističu da ovaj događaj prerasta u tradiciju i brend, čiji cilj nije samo zapošljavanje mladih obrazovanih ljudi, već pre svega uspostavljanje poverenja između studenata, profesora i kompanija, potencijalnih poslodavaca.

Ove godine prisutan je rekordan broj kompanija, koje na svojim štandovima u holu Elektronskog fakulteta, studentima završnih godina, pored zaposlenja, nude i stručnu praksu.

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair 2013.“ zatvara se 5. marta . Zlatni sponzor manifestacije je i ove godine kompanija „Microsoft, koja od 2005. godine ima svoj razvojni centar u Srbiji, koji je i četvrti centar ove vrste u svetu.

Povezane vesti