018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Otvoren Osmi međunarodni sajam obrazovanja (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

U niškom Domu Vojske otvoren je Osmi međunarodni sajam obrazovanja.Budućim brucošima predstavlja se preko 40 visokih državnih i privatnih srednjih škola, fakulteta iz zemlje i inostranstva.

Pored formalnih, sajam predstavlja i neformalne vidove obrazovanja, kao što su škole stranih jezika, računara, marketinga. Pored sve većeg interesovanja izlagača, raste i broj zainteresovanih posetilaca.

Među visokoškolskim ustanovama, svoje programe i prednosti predstavljaju Mašinski i Fakultet sporta iz Niša i Internacionalni univerzitet iz Novog Pazara.

Pored kanadskih, francuskih, grčkih i fakulteta iz Republike Srpske, svoje programe i mogućnosti nude i nemačka akademija i Univerzitet sveti Kliment Ohridski iz Sofije.

U ime Grada, kao pokrovitelja, sajam obrazovanja otvorio je gradski većnik Milan Pešić.

Krilatica “U zdravom telu je zdrav duh“ jeste moto manifestacije. U tom kontekstu predstavljeno je preko 20 sportskih klubova,promovisani najbolji učenici, a biće organizovano i 15 besplatnih radionica. Sajam je otvoren i u subotu od 11 do 19 sati. Svakako ga treba posetiti, jer je opredeljenje za određeni fakultet i zanimanje jedna od najvažnijih odluka u životu.

Povezane vesti