018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Otvoren novi supermarket „AS trgovine“ u Nišu (VIDEO)

Komentari: isključeni

„AS trgovina“ otvorila je svoj treći prodajni objekat u Nišu, na uglu Prvomajske i Hajduk Veljkove ulice, nedaleko od parka “Čair”.

Uz brojne pogodnosti i izuzetno povoljne cene „AS trgovina“ podelila je radost sa velikim brojem Nišlija i 333. kupca nagradila veš mašinom. Radno vreme ovog supermarketa od ponedeljka do subote je od 7 do 22 sata, dok je nedeljom otvoren od 7 do 15 časova.

Pod sloganom “Primer dobre kupovine” nastavlja se širenje maloprodajne mreže „AS trgovine“. Reč je o trećem „Asovom“ objektu u Nišu, opremljenom po uzoru na evropske. Bogat asortiman robe, najpovoljnije cene i vrhunska usluga bili su dovoljni razlozi da otvaranju supermarketa prisustvuje veliki broj Nišlija.

- Novi objekat kod Čaira prostire se na površini od 280 metara kvadratnih i u svom asortimanu ima više od 4000 artikala. Kupcima smo ponudili sve ono po čemu nas prepoznaju potrošači u ostale dve prodavnice u Somborskoj i u Durlanu kod pijace – rekao je na otvaranju vlasnik „AS trgovine“ Jovica Ilić.

Zdrava hrana, mini-pijaca, mleko i mlečni proizvodi, sveže meso, delikatesi, sir i pekara samo su deo jedinstvenog asortimana. Ono što posebno raduje kupce je ponuda gotovih jela po pristupačnim cenama, ali to nije sve. Tu je i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, papirne galanterije, hrane za životinje.

Osnovne životne namirnice su svakodnevno na akciji, a ovih dana: 750gr šećera “dajkop” za samo 49,90 dinara, jestivo ulje “sloboda” 99,90, kilogram ajdared jabuke svega 39,90 dinara.

Koktel kiflice koštaju 3,90 po komadu, pečeno pile od 249, 90 dinara, dva litra „coca-cole“  za samo 99,9 dinara, sto grama “C” kafe 69,90. Šest kilograma “merix” praška u „Asu“ košta 499,90 dinara.

Povezane vesti