018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Otvaranje kupališne sezone 1. juna

Početak kupališne sezone na otvorenom bazenu „Čair“ najavljen je za 1. jun, a posetioci, posebno najmlađi, moći će da uživaju u brojnim novim sadržajima i mobilijaru, kaže direktor Sportskog centra Dragan Perić. Cene individualnih karata ostaju nepromenjene i one će koštati 200 dinara, dok oni koji planiraju da dobar deo leta provedu na bazenu mogu kupiti i sezonsku kartu od 5000 dinara.

Prostor oko otvorenih bazena ovih dana postao je pravo gradilište, kako bi do 1. juna, kada počne sezona, bio spreman za kupače. S obzirom na to da do sada posetioci nisu imali veliki izbor pratećih sadržaja, to će se ove godine promeniti, kaže direktor Sportskog centra „Čair“ Dragan Perić i dodaje da se najviše računa vodilo o najmlađima.

Ni ljubitelji sporta neće biti razočarani, kaže Perić, koji kao jednu od glavnih novina najavljuje teretanu na otvorenom, ali i terene za druge popularne sportove. Njegov cilj je da, kako kaže, atmosferu sa plaže prenese na ovaj prostor. Na taj način će i oni koji za vreme leta ostaju u gradu imati mesto za odličan provod.

Iako su za ovu sezonu najavljene brojne novine, cene individualnih karata ostaju nepromenjene i koštaju 200 dinara, kažu u Sportskom centru, dok do 1. juna, oni koji to žele mogu kupiti i sezonsku kartu, predviđenu za 50 dolazaka, po ceni od 5000 dinara, a prednost je i to što jednu kartu može koristiti više osoba.

-Zbog jakog sunca ili kiše, deo prostora, poput onog predviđenog za stoni fudbal i pikado, biće pokrivan. Odvojen je i deo za kioske, gde će se prodavati brza hrana i sokovi, a svi prateći sadržaji na bazenu, osim zorbinga, biće besplatni- dodaje Perić.

Povezane vesti

  • http://Nis Aleksandar

    Od koliko sati ce biti otvoren bazen tokom leta?