018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Otrovan još jedan pas

Nekoliko sati posle objavljivanja priče o otrovanim psima u Pasi Poljani, redakciji NTV-a javio se gledalac iz Duvaništa kojem je takođe pas uginuo na istovetan način, sinoć oko pola 11.

Kako je objasnio gledalac, koji želi da ostane anoniman, njegov kućni ljubimac je uspeo da se vrati do kuće totalno dezorjentisan i sa penom na ustima, što ukazuje na to da je otrovan na isti način kao i ostala 4 psa u ulici Čedomira Krstića.

Veterinar koji je pregledao ovog psa je potvrdio da je u pitanju trovanje, od kojeg je pas i uginuo posle 20 minuta, tvrdi gledalac. On smatra da se radi o masovnom i organizovanom trovanju pasa lutalica, ali i kućnih ljubimaca, i da bi nadležne inspekcije trebalo to i da istraže, jer je “kreozan” veoma opasan i za ljude.

Podsetimo, na društvenim mrežama vrlo često se pojavljuju upozorenja i žalbe ljubitelja životinja na postojanje otrovnih zamki u parkovima.

Povezane vesti

 • http://Nis Mladen

  i moj pas je otrovan u nedelju oko pola 11, isto na Duvanistu…

 • http://Niš Oliver

  Mislim da je krajnje vreme da se uputi apel nadleznima, da pod hitno počnu da rešavaju probleme trovača, odnosno masovnih ubica šivotinja, a na osnovu važeđeg KZ RS…… Nastavak ovakvih dešavanja može samo dovesti do situacije da će jednog dana trovač biti uhvaćen na delu, ali da mu zbog masovnog nezadovoljstva ljubitelja životinja onda neće biti spasa! Nadležne institucije ne mogu više sedeti zatvorenih očiju i čekati da narednog dana od istog tog otrova umre i neko nedužno dete…. nedužno kao i svi psi koji su bili otrovani….. Ni trovanje, a ni ćutanje nadležnih državnih organa, više nemaju nikakvog opravdanja……. Posle će sigurno biti kasno za sve!

 • Aleksandar

  Hoce li neko da odgovara za ova ubistva ? Na sta ovo lici ?

 • Maki

  :( Dobro, da li ce neko iz gradske vlasti i nadleznih institucija da reaguje vec jednom??