018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Otplata duga Objedinjenoj naplati na 60 rata (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

U ,,Objedinjenoj naplati“ krenulo je sklapanje ugovora o reprogamu duga i isplati zaostalih dugovanja na maksimalno 60 rata, što je mnogo povoljnije, jer je ranije bilo na 48. Akcija je posebna i po tome što povoljnosti nudi svim kategorijama dužnika. Ukoliko se dug plati odjednom – biće otpisana kamata, a isto važi i za socijalno ugrožene Nišlije. Ugovore će biti moguće sklopiti do kraja godine, najavljuju iz ovog preduzeća, uz napomenu da su dokumentacija i procedura maksimalno uprošćene.

Treća, a moguće i poslednja šansa za bukvalno sve dužnike ,,Objedinjene naplate“ u Nišu da račune plate pod povoljnijim uslovima – na rate ili uz otpis kamate, ukoliko se dug plati u celosti, rekao je u našoj emisiji ,,Hoću da znam“ Goran Milosavljević iz ovog preduzeća.

Zainteresovani od juče potpisuju ugovore o reprogramu. Pozivaju se svi zainteresovani da dođu do ,,Objedinjene naplate“, gde će dobiti sve informacije. Procedura je, kažu, uprošćena. Neophodno je samo nekoliko papira.

Ukoliko se dug plati odjednom – biće otpisana kamata, a isto važi i za socijalno ugrožene Nišlije.

U ovom trenutku Nišlije duguju milijardu i sedamsto miliona dinara za objedinjene račune, od čega najviše novca pripada “Toplani” i ,,Mediani“. Tendencija teže otplate i dalje stoji, ali dug je u blagom porastu. U odgovorne spadaju oni koji ne duguju više od poslednja tri računa, a sve iznad toga ulazi u rizik od utuženja, kažu u menadžementu i tvrde da su gužve povremene ali se odmah reaguje prerasporedjivanjem službenika. Tako će sigurno biti do poslednjeg dana u godini, do kada je ugovor o reprogramu moguće potpisati.

 

Povezane vesti