018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Osumnjičeni za prevaru preko 200 osoba

Za prevaru oko 200 osoba i prisvajanje 1.200.000 dinara osumnjičeni su Aleksinčanin Nenad R. i njegov rođak iz Slovenije Miloš N. Kako policija saopštava, oni su u Aleksincu u junu obećavali ljudima lažni posao na gradilištima u Nemačkoj, i za to uzimali novac. Nenad R. je nakon saslušanja u Osnovnom sudu pušten da se brani sa slobode, dok za Milošem N. policija intenzivno traga.

Niška Policijska uprava saopštila je da su operativnim radom policijski službenici došli do saznanja da je 52-godišnji Nenad R. iz Aleksinca, u saučesništvu sa rođakom Milošem N. iz Slovenije prevario oko 200 osoba i stekao protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 1.200.000,00 dinara.

Kako je rečeno, osumnjičeni Miloš je u junu ove godine, dok je boravio na području Aleksinca ponudio oštećenima posao na gradilištima u Nemačkoj, preko preduzeća „Majer grup“, za šta su mu žrtve davale po 54 evra. Dokumentaciju i pasoše dostavljali su osumnjičenom Nenadu R., koji je takođe od naknadno prijavljenih za lažni posao uzimao novac, i uplaćivao ga na račun vanbračne supruge Miloša N. Policija je privela Nenada R., I zbog krivičnog dela prevare sprovela ga istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu, a nakon saslušanja on je pušten da se brani sa slobode. Za Milošem N. intenzivno se traga.

 

 

Povezane vesti

  • dejan

    Stara praksa u Srbiji pusti LOPOVA da se brani sa slobode.
    Takav je slucaj sa Nenadom Radovicem