018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Oštro protiv narkomanije

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Niška policija nastavlja oštru borbu protiv narkomanije – trojica muškaraca uhapšena su juče na području Aleksinca, jer je kod njih pronađeno više 2 kilograma marihuane, i uz to jedna lovačka puška bez dozvole. Sva trojica su u pritvoru do 48 sati, nakon čega će pred istražnog sudiju.

U policijskoj akciji “pali” su tridesetosmogodišnji Miroljub D. iz Norzine, zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i prodavao opojne droge, njegov sugrađanin dvadesetdvogodišnji Stefan A. , po istom osnovu, a tu je i dvadesetpetogodišnji Nemanja D., kome se, osim prodaje droge, na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U porodičnim kućama osumnjičenih u selima Norzina i Lužane policija je pronašla ukupno skoro 21 kilogram marihuane – kod Miroljuba D. ukupno 12.850 grama, kod Stefana A. 3.450 grama, a kod Nemanje D. 4.450 grama, kao i lovačku pušku, za čije držanje nije imao odobrenje nadležne Uprave. Nakon policijskog zadržavanja osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji.

Povezane vesti