018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Ostavke lični čin

Komentari: isključeni

Na konferenciji za novinare u Rukometnom klubu Železničar logično se postavilo i pitanje ostavki predsednika kluba dr Igora Novakovića i potpredsednika Upravnog odbora Siniše Prokića.

Ostavke su lični čin i to ne bih komentarisao. Samo bih se zahvalio dr Novakoviću i Prokiću na svemu što su učinili za klub u veoma teškom periodu. Sve ostalo ići će redovnom procedurom, kroz sednice Upravnog odbora i Skupštine kluba. – rekao je direktor Železničara Slobodan Milosavljević i dodao da on neće podneti ostavku i da će ostati da se svojski bori da ”Želja” nastavi svoj povratak na staže stare slave. Ujedno je zahvalio i gradonačelniku dr Zoranu Perišiću i gradskom većniku resorno zaduženom za sport Milanu Pešiću, na nesebičnoj podršci koju pružaju niškom rukometnom superligašu.

Posle se novinarima obratio i potpredsednik u ostavci Siniša Prokić. Svoju odluku obrazložio je kao normalnom reakcijom nakon ostavke predsednika kluba, jer je bio sastavni deo tog tima. I Prokić se zahvalio mnogima koji su pomogli Železničaru, a između ostalog, i ljudima iz Rukometnog saveza Srbije.

Povezane vesti