018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Osiguraj svoj uspeh“ (VIDEO)

Komentari: isključeni

Kako bi mladima pružili uvid u savremeni način poslovanja i vođenje finansija, i pokazali zašto je važna štednja, organizacija ’’Dostignuća mladih’’ u saradnji sa AXA osiguranjem, sprovodi projekat ’’Osiguraj svoj uspeh’’. Ovaj vid edukacije, koji je namenjen srednjoškolcima, realizovaće se u šest niških škola sa ciljem da se učenici informišu o preduzetništvu i finansijama, ali i motivišu da svoje ideje sprovedu u delo.
Mere štednje za većinu mladih možda i nisu interesantna tema. Ipak, nije loše znati kako da pravilno štedimo. Finansijska pismenost nije uključena u naš obrazovni sistem, pa zbog toga o upravljanju finansijama i preduzetništvu možemo naučiti kroz različite projekte. Jedan takav je i projekat „Osiguraj svoj uspeh“, čiji je cilj edukacija mladih o ovim temama.
Ovaj projekat već nekoliko godina se organizuje u različitim zemljama širom sveta, a kod nas ga realizuju organizacija ’’Dostignuća mladih’’ i kompanija „Axa“ osiguranje. U okviru projekata biće održana predavanja i radionice za učenike šest niških srednjih škola.