018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Optimizam uprkos problemima

Komentari: isključeni

U taboru rukometaša Železničara već su arhivirali zaslužen poraz u Šapcu protiv Metaloplastike i potpuno se okrenuli duelu sa subotičkim Spartakom u okviru 10. kola Super lige. U ”Želji” ne kriju zadovoljstvo što će makar jednom ove jeseni igrati u Hali ”Čair”, ali istovremeno ističu da ne pamte veće probleme sa igračkim kadrom. Povređeni su kapiten Boban Živković, zatim iskusni Ognjen Kajganić, kao i Andrija Mađar i Aleksandar Pavlović. U ovom trenutku potpuno je neizvesno da li će neko od njih zaigrati protiv Spartaka.

- Pritisli su nas veliki kadrovski problemi, ali bez obzira ko bude istrčao na teren ostaviće srce na čairskom parketu i doprineti našoj pobedi – rekao je na redovnoj konferenciji za novinare trener Vladimir Stanojević.

Mladi Darko Đukić nije do sada imao priliku da igra protiv Subotičana, ali je i on optimista:

Veoma je bitno da navijači dođu u što vecćem broju i pomognu nam da zabeležimo još jednu superligašku pobedu – rekao je mladi reprezentativac.

Utakmica Želeničar-Spartak igraće se u subotu sa početkom u 20.30, a ulaz je besplatan. Inače, u Železničaru najavljuju održavanje sednice Upravnog odbora za 18.novembar, kao i zasedanje Skupštine kluba, sedam dana kasnije. Tada će se raspravljati o ostavkama predsednika dr Igora Novakovića i potpredsednika Siniše Prokića i doneti potrebne odluke.

Povezane vesti