018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Opština Medijana darovala knjige najboljim đacima (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Đaci generacije iz osnovnih i srednjih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana bili su gosti predsednika opštine Zorana Stojanovića koji im je uručio knjige kao nagradu za postignute uspehe i podsticaj za dalja dostignuća. Priznanja je primilo 13 malih i destoro velikih maturanata kojima, kako kažu, ovakva pažnja prija i podstiče ih na dalje obrazovanje.
Mnogo truda i odricanja je neophodno da bi se stekao status đaka generacije, slažu se školarci koji su osnovno i srednje obrazovanje završili kao najbolji. To ih, međutim, nije pokolebalo da svoje školovanje nastave u najzahtevnijim obrazovnim ustanovama.
Uspehe đaka generacije iz osnovnih i srednjih škola sa svoje teritorije po tradiciji su nagradili u opštini Medijana darujući im po četiri knjige po izboru opštinske komisije za kulturu.
Namera je, prema rečima Stojanovića, da se opštinskim budžetom za narednu godinu predvidi i nagrađivanje đaka koji su ostvarili značajne rezultate na opštinskim, okružnim i republičkim takmičenjima.