018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Oprezno protiv ”fenjeraša”

Od:
Komentari: isključeni

Košarkaši Konsatntina su prihvatili obećanja uprave da će uskoro biti isplate zarada, pa vredno treniraju za predstojeće utakmice u Prvoj ligi. Na redu je gostovanje u Užicu i duel sa poslednjeplasiranom Slobodom. U poslednjih 13 utakmica Užičani su samo jednom pobedili, ali u Konstantinu ipak veruju da će to biti teško gostovanje. Naravno, medju niškim košarkašima prisutan je i optimizam.
U Nišu smo ih jesenas pobedili sa 26 poena razlike, ali iako su ”fenjeraši” oni i dalje imaju veliku podršku svojih navijača i još se nadaju opstanku. Moramo da budemo skoncentrisani od prvog do poslednjeg minuta, da nametnemo svoj stil igre, a nikako da se upustimo u ”jurnjavu” po terenu. Ukoliko u tome uspemo ostvarićemo još jednu važnu pobedu u borbi za plasman u Super ligu- rekao je na redovnom susretu sa novinarima četvrtkom Mladen Vitković.
Susret Sloboda-Konstantin igraće se u subotu od 17 časova. Posle 18.kola u prvenstvu će nastupiti dvonedeljna pauza zbog održavanja završnog turnira ”Kupa Radivoja Koraća”.