018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Opet opasnost od poplava u Novom selu (VIDEO)

Meštani iz nekoliko ulica u Novom selu imaju problema sa velikom kolčinom vode koja je zahvatila najpre njive u okolini kuća a zatim i prodrla u neke od njih. Prema njihovim rečima i ranije je bilo problema prilikom padavina ali ovoga puta poplava preti da izazove kvarove na električnim instalacijama ali i da zbog izlivanja kanalizacije ugrozi živote stanovnika ovog naselja.
Vode koja je već došla do pragova nekih kuća sa razlogom je uplašila mnoge meštane koji žive u ovom delu Novog sela. Iako problema koji nastaju prilikom većih padavina već godinama postoje ovih dana situacija je ozbiljnija.
Kako bi izbegli vodu neki meštani od dvorišta do ulaznih vrata idu preko cigli ili kamenja dok su gumene čizme među obaveznom opremom. Osim što poplava može izazvati probleme sa strujom stanovnici strahuju i da bi zbog izlivanja kanalizacije moglo da dođe do epidemije neke zarazne bolesti.
Meštani iz nekoliko ulica već su se obratili nadležnima. Prema obećanjima grada ovde bi trebalo da narednih dana stignu pumpe kojima bi se ovaj problem privremeno rešio. Osim toga ovaj deo grada posetili su i nadležni iz štaba za vanredne situacije koji bi trebalo da razmotre situaciju.

  • Miroslav Joksimovic

    Obecanje ludom radovanje,jer od tih pumpi nema nista.A gospodin Rankovic je izgleda nabacio teleport masinu pa cas skokne iz Beograda do infektivne klinike.EEEEEee moji gradski celnici samo lova je bitna i guza u fotelji a sto se ti isti ljudi koji su vas glasali dave u vodi a pa to nije bitno.(OPSTINA PALILULA je obavestena jos pre tri meseca kada je sve pocelo ali njih to nije zanimalo jer … daleko su izbori!!!