018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Okupile se najbolje srpske rukometašice

Komentari: isključeni

Okupljanjem ženske seniorske rukometne reprezentacije Srbije počele su pripreme za kvalifikacione utakmice 1. i 2. kola za EURO 2014. Naša selekcija nalazi se u grupi V, sa reprezentacijama Švajcarske, Slovenije i Švedske. EURO 2014 će se odžati od 7. do 21. decembra 2014. godine, kad će zemlje domaćini biti susedna Mađarska i Hrvatska.

Na spisku selektora Saše Boškovića nalaze se Katarina Tomašević, Jovana Risović, Ana Kačarević, Svetlana Ognjenović, Jelena Nišavić, Katarina Krpež, Ivana Milošević, Dragana Cvijić, Sanja Rajović, Slađana Pop-Lazić, Marija Lojpur, Sanja Damnjanović, Biljana Filipović, Jovana Stoiljković, Andrea Lekić, Kristina Liščević, Jelena Erić, Jelena Popović, Jelena Živković i Marina Dmitrović.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije utakmicu sa reprezentacijom Švajcarske igra u sredu, 23. oktobra 2013. godine, u 18 sati, u hali „Vlade Divac“ u Vrnjačkoj Banji, dok drugu utakmicu nakon toga igra sa Slovenijom u nedelju, 27. oktobra, u 18 sati, u hali Tivoli u Ljubljani.

Povezane vesti