018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Okrugli sto o podizanju kvaliteta prehrambenih proizvoda (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Kakva je uloga države u podizanju kvaliteta prehrambenih proizvoda, bila je tema Okruglog stola na kome su učestvovali predstavnici Ministarstva trgovine, proizvođači prehrambenih proizvoda i udruženja potrošača. Na skupu su predstavljeni i dobri primeri domaće poslovne prakse, a jedan od njih je i Kompanija Don Don.
Na otvaranju skupa, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić podržao je stav predstavnika prehrambene industrije da je ulaganje u kvalitet jedan od najboljih načina za edukaciju potrošača,
Nenad Đorđević, direktor razvoja i marketinga u kompaniji Don Don koja proizvodi pod brendovima Tvojih 5 minuta i Naše zrno, govoreći na okruglom stolu posebno je istakao:da “Samo kompanije koje ozbiljno ulažu u ljude, proizvodnju i poslovne partnere mogu da proizvedu kvalitet.
Od ulaska na srpsko tržište, za samo šest godina, Don Don je ulaganjem više od 50 miliona evra u proizvodne pogone širom Srbije, unapredio pekarsku industriju i postao lider na ovom tržištu. Sa ovakvim iskustvom u razvoju pekarstva Don Don je najbolji strateški partner za konsolidaciju pekarske industrije u čitavoj regiji uopšte.