018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Okrugli sto o izmenama i dopunama Nacrta zakona o mladima (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Pomoćnik ministra za omladinu i sport, Snežana Klašnja, danas je posetila Niš kako bi razgovarala sa predsednikom Skupštine prof. dr Miletom Ilićem i članovima Saveta za mlade. Tema ovog okrulog stola bila je izmena i dopuna Nacrta zakona o mladima.

Skupština grada Niša ima veći broj mladih poslanika u odnosu na prethodne dve godine. Povećanje broja mladih u svim strukturama odlučivanja u državi jedna je od bitnijih stvari na kojima se treba raditi u narednom periodu, smatraju u Skupštini grada.

Pre početka okruglog stola, Savet za mlade održao je vandrednu sednicu, kako bi se detaljno dogovorili oko predloga Nacrta zakona o mladima.

Pomoćnik ministra za kulturu Snežana Klašnja, kaže da je izuzetno zadovoljna predlozima koje je čula na okruglom stolu. Ovo je jedan od okruglih stolova koji će se organizovati širom Srbije, a po njihovom okončanju Ministarstvo omladine i sporta će analizirati sve primedbe i predloge učesnika i sačiniti izveštaj o komentarima na postojećiu tekst Zakona o mladima.

 

 

 

Povezane vesti