018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Oko 35.000 ljudi dočekalo Pravoslavnu Novu godinu na Trgu (VIDEO)

Oko 35.000 građana dočekalo je Pravoslavnu Novu godinu na centralnom gradskom Trgu u Nišu uz vatromet i koncert Svetlane Cece Ražnatović, koja je koncert, kako je rekla, poklonila Nišu. Osim domaćina, na dočeku je bilo i mnogo onih koji su došli iz drugih gradova, ali i okolnih zemalja. Incidenata nije bilo, potvrđuje niška policija.
Najpre su, oko 21 čas, zvuci trube i nastup “Big benda“ zagrejali one koji su odlučili da Pravoslavnu Novu godinu dočekaju na Trgu. Zatim je oko 22:30h počeo koncert Svetlane Cece Ražnatović.
Na koncertu su se zabavljali ne samo građani Niša, već i raznih gradova Srbije, pa i okolnih zemalja. Najviše je ipak, bilo mladih, koji su se odlično zabavljali, dok nekima ni to što su stajali iza bine nije smetalo da se lepo provode.
Prisutni, njih oko 35.000, Novu godinu po julijanskom kalendaru dočekali su uz vatromet, muziku, ali i čestitku gradonačelnika.
Inače, na samom početku koncerta, Svetlana Ceca Ražnatović je prilikom obraćanja rekla da ovaj koncert poklanja Nišlijama. Na dočeku je bilo brojno obezbeđenje, a prisutna je bila i komunalna policija, Hitna pomoć, pripadnici MUP-a. Da su svoj posao dobro obavili svedoči i to da tokom, ali ni posle koncerta, na Trgu nije bilo incidenata.

Povezane vesti