018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Održane desete Seoske olimpijske igre (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Deseti, jubilarni put, gradska opština Crveni Krst organizovala je Seoske olimpijske igre. Takmičari su se i ove godine nadmetali u stonom tenisu, košarci, odbojci, šahu i pikadu, a ove godine domaćin igara bilo je selo Gornja Trnava.

Olimpijska baklja gorela je u Nišu i to u selu Gornja Trnava. Dokaz da olimpijske igre mogu da se održavaju i u našem komšiluku je jubilarna, deseta Seoska olimpijada koja se svake godine održava u opštini Crveni Krst. I takmičari i gledaoci nisu propustili priliku da se rekreiraju i zabave, a kako kažu, ovakve manifestacije su upravo ono što je potrebno seoskim sredinama.

Tereni, škola i Dom kulture u Gornjoj Trnavi za vreme igara bili su prepuni dece i ljudi i postali su središte zabave, sporta i „fer pleja“.

Seoske olipmijske igre svake godine su sve popularnije. Ovog puta prijavljeno je preko 100 ekipa i oko 400 takmičara, što je očigledan dokaz da su one uspešne i da će postati tradicija, kažu iz opštine.

Pravo da se takmiče imali su svi mladi i oni koji se tako osećaju, a kako bi svi imali iste šanse, pravo na učešće nisu imali profesionalni sportisti.

 

Povezane vesti