018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Odbornici URS-a u druženju sa građanima

Komentari: isključeni

Odbornici Ujedinjenih regiona Srbije u Nišu iz Skupštine Grada Niša i sa teritorije gradske opštine Medijana svakodnevno razgovaraju sa građanima o problemima koji ih muče. Prema rečima Nadice Ivković, zamenice šefa odborničke grupe URS u SG Niša, Nišlije se najviše žale na nezaposlenost, ali dolaze i sa zahtevima vezanim za uređenje komunalne infrastrukture. Kako bi se još više približili građanima, organizovali su druženje sa građanima u saradnji sa odbornicima opštinskog odbora Medijana.

Mali fudbal, ples i takmičenje u šahu između odborinka URS-a na sportskom terenu iza vrtića Zvonićić omogućilo je Nišlijama da se sa njima druže i predoče im probleme sa kojima se svakdonevno suočavaju.

- Nišlije se najviše žale na nezaposlenost i komunalne probleme. Mi im pomažemo koliko možemo. Recimo ovog puta, odbornici URS-a koji budu u pobedničkom timu malog fudbala biraće sledeću zelenu površinu koja će se na zahtev građana uskoro uređivati - kaže Nadica Ivković.

Ivković dodaje da će se ovakva i slična okupljanja koja rezulitraju rešavanjem problema građana organizovati i u narednom periodu.

Povezane vesti