018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Odbornici saglasni – bezbednost Nišlija na prvom mestu

Komentari: isključeni

Odbornici Skupštine Grada prihvatili su da se na dnevnom redu nađe predlog zaključka, kojim će se kod Ministartsva unutrašnjih poslova Republike Srbije insistirati da Niš što hitnije dobije načelnika Policijske uprave, a koji je predložila “Niška priča“.
Bezbednost Nišlija na prvom je mestu, pa su ovu odluku podržali odbornici pozicije, ali i opozicije.

Niš, koji je već nekoliko godina bez načelnika policije, mora dobiti nekog ko će rukovoditi ovom značajnom institucijom što hitnije, jer bezbednosna situacija u gradu nije reprezentativna, posebno u poslednjih par meseci. Zbog toga je na dnevnom redu osme Sednice SG predlog da se kod MUP-a Srbije insistira na postavljenju prvog čoveka niške policije.

Članovi partije “Niška priča“, koji su i podneli zahtev da se pitanje načelnika policije nađe na dnevnom redu SG, zadovoljni su što su i odbornici i rukovodstvo grada saglasni da je ovo bitna stvar za grad i građane. Niš načelnika policije može očekivati pošto bude postavljen direktor srpske policije.

Pred odbornicima Skupštine Grada danas su i predlozi programa poslovanja javnih i javno–komunalnih preduzeća za 2013. godinu, čije je usvajanje značajno za grad, ali i za dalje funkcionisanje i poslovanje samih ustanova.

Povezane vesti