018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Odbojkaši sva tri dana od 18 časova

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u III rundi kvalifikacija januara sa Portugalijom, Slovenijom i Makedonijom.

Određeni su termini mečeva, a sva tri dana naša reprezentacija igraće od 18 časova. Prvu utakmicu seniori Srbije odigraće 3. januara protiv Makedonije, dan kasnije rival je Slovenija, a u poslednjem kolu 5. januara Srbija se sastaje sa Portugalom. Plasman na SP 2014. u konkurenciji odbojkaša iz III runde kvalifikacija izboriće pet pobednika grupa, kao i najbolja drugoplasirana reprezentacija.

Plasman na SP 2014. do sada je izborilo 10 reprezentacija: Rusija, Italija, Australija, Iran, Kina, Koreja, Brazil, Argentina, Venecuela i Poljska, organizator prvenstva. Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće u J grupi u dvorani „Čair“ u Nišu, od 3. do 5. januara, sa Portugalijom, Slovenijom i BJR Makedonijom. Prvu utakmicu seniori Srbije odigraće 3. januara od 18 časova protiv BJR Makedonije. U 2. kolu, 4. januara, Srbija će igrati protiv Slovenije (18,00), a u poslednjem, 3. kolu, 5. januara, protiv Portugalije od 18 časova.

Povezane vesti