018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Odbojkaši obradovali decu iz doma „Duško Radović“, „Mare“ i „Kuline“ (VIDEO)

Komentari: isključeni

Odbojkaški reprezentativci Srbije doputovali su u Niš, gde će se od 3. do 5. januara takmičiti u 3. rundi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Sinoć i jutros održani su i prvi treninzi u Hali „Čair“, uoči sutrašnjeg meča sa Makedonijom, a naši najbolji odbojkaši danas su posetili i obradovali mališane iz doma „Duško Radović“, ustanove Mara i doma u Kulini.

Da humanost i sport idu ruku pod ruku uverili smo se mnogo puta. Vanja i Nikola Grbić, Gerić, Mešter ili Ivan Miljković su to pravilo već mnogo puta potvrdili, a njihovim stopama idu i članovi nove generacije naših odbojkaša, koji su danas posetili mališane u domu za decu bez roditelja „Duško Radović“ i njihove vršnjake iz Doma u Kulini, čestitali im Novu godinu, poklonili lopte i dresove i poželeli što srećnije detinjstvo bez obzira na sve nevolje i probleme, a od njih kao navijača zatražili pomoć i podršku u mečevima za plasman na Svetsko prvenstvo u rukometu.

Inače, deca iz doma „Duško Radović“ i „Kuline“ biće i počasni gosti reprezentacije na svim utakmicama u Nišu, a kako su im danas poručili odbojkaši i sve buduće pobede naše ekipe biće posvećene upravo njima.

Povezane vesti