018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Od 9. septembra proširenje zelene parking zone

Komentari: isključeni

Od ponedeljka, 9. septembra, u režimu zelene zone za parkiranje nalaziće se i ulice: Cara Dušana (od Vojvode Mišića do Bulevara dr Zorana Đinđića), 9. Brigade prilaz II, Trg Učitelja Tase, Ljubićka, Tome Rosandića, Učitelj Milana i Boška Buha, kaže se u saopštenju Parking servisa.

Parkiranje u ovim ulicama biće ograničeno na 180 minuta. Parking po započetom satu možete platiti SMS-om na broj 9182 ili parking kartom (cena po satu je 37 dinara).

Karte koje omogućavaju parkiranje  bez vremenskog ograničenja su: višesatna karta (SMS-om na 9185 ili parking karta), pretplatna parking karta (mesečna i godišnja), kao i povlašćena zonirana stanarska parking karta (mesečna i godišnja).

Kontrolori JKP „Parking servis“ Niš će narednih dana, svima koji se parkiraju u ovim ulicama, ostavljati na automobilima obaveštenja koja će ih informisati da se  nalaze na parkingu pod naplatom.

U Parking servisu podsećaju sve stanare koji žive u navedenim ulicama  da imaju mogućnost kupovine povlašćene zonirane stanarske parking karte po ceni od 395 dinara mesečno, odnosno 3.950 dinara za godinu dana, pri čemu je neophodno da adrese podnosioca zahteva iz lične karte i saobraćajne dozvole budu identične i nalaze se u stanarskom sektoru.

Zahtevi se podnose u Korisničkom servisu JKP „Parking servis“ – Niš u ulici Voždova  84a.

Povezane vesti