018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Obezbeđena sredstva za sanaciju gradskih kolovoza (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Za saniranje udarnih rupa na području opština Medijana i Palilula i u selima preostalih gradskih opština, predviđeno je 125 miliona dinara. Izvođač radova je PZP „Trejs“, a ugovoreni posao trebalo bi da bude okončan do kraja naredne godine.
GO Medijana je imala sreću da najveći broj uličnih udarnih rupa, iz novog ugovora, do sada bude saniran na njenoj teritoriji. U narednom periodu akcenat će biti stavljen na sanaciju rupa na području Palilule, a potom i GO Crveni krst, od Mezgraje do granice sa Opštinom Aleksinac.

I dok sa jedne strane novac za krpljenje rupa čeka da bude potrošen, sa druge, još uvek nije završen tender, posle koga će biti poznat izvođač radova na području GO Pantelej, Crveni krst i Niška banja.
Ulice Dragiše Cvetkovića, Svetozara Markovića, generala Tranijea i Episkopska, biće sanirane u okviru NIP-a, a među prioritetima su i ulice u blizini Hitne pomoći. Prilazi Gornjomatejevačkoj, pojašnjava Damjanović, biće mogući tek pošto se reše imovinsko-pravni odnosi, odnosno tamošnje privatno zemljište bude prevedeno u gradsko.