018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Obeležena slava GO „Medijana“ (VIDEO)

Komentari: isključeni

Svečano i uz brojne zvanice, Opština „Medijana“ proslavila je krsnu slavu – Svetu Petku. Kada se sumiraju rezultati, predsednik ove opštine, Nebojša Krstić kaže, da su najponosniji na projekat „17 česama, za 17 vekova Milanskog edikta“, koji se i dalje sprovodi, a slika koja je obišla svet jeste veliki živi krst, koji su Nišlije nedavno napravile na Bulevaru Nemanjića. Ipak, posla ima još, dodaje Krstić, a najviše pažnje biće posvećeno najmlađima i povećanju nataliteta.

Na proslavi u Svetosavskom domu među zvanicama su bili funkcioneri, direktori, narodni poslanici, a tradicionalno, osvećen je i presečen slavski kolač. Bogoslužio je vladika niški Jovan, a domaćin slave bio je predsednik opštine Medijana Nebojša Krstić. Kako kaže, kada se podvuče crta, ova godina bila je više nego uspešna.

Povodom slave Sveta Petka, uručena su priznanja – blagodarnica opštine Medijana, a ovogodišnji dobitnik je upravo vladika niški Jovan. Svi koji su pomogli projekat „17 česama za 17 vekova Milanskog edikta“ dobili su darovnice, a među dobitnicima su kompanije „Frikom“, „Telekom Srbija“, „Nestle“, javna preduzeća – Direkcija za izgradnju grada, Gorica, Toplana, EPS Niš, zatim opštine Bela Palanka, Senta, i druge, ali i Uprava za komunalne delatnosti i saobraćaj.

 

 

 

Povezane vesti