018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Obaveze sprečile vladiku

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Iako se polemisalo da li je vladika niški Jovan juče odložio posetu porodilištu, jer do podneva nije bilo novorođenih dečaka, iz Eparhije kažu da su razlog zapravo bile njegove obaveze. Na Konstantinov rođendan prepodne su na svet došle dve devojčice, a uveče oko 19 sati rođena su dva dečaka – od kojih je brži bio mali Kinez. Vladika je obišao sve četiri bebe i podelio im poklone.

Dve devojčice i dva dečaka dobili su sinoć od vladike niškog Jovana medaljone cara Konstantina, ikonice i vodu iz manastira Đunis. Mada su juče pojedini mediji javljali da je vladika otkazao prvu posetu porodilištu, jer do podneva nije rođen nijedan dečak, pa se tokom dana čekala muška beba, iz Službe za informisanje Eparhije niške kažu to nije bio pravi razlog, već da je vladika imao goste iz Trebinja, a i čekao je da se majke odmore od porođaja.

I nakon dve devojčice, sinoć oko 19 sati na svet stiže prvi dečak, a nešto kasnije još jedan, od koji je brži bio mali Kinez. Iz Eparhije kažu da će se, po dogovoru sa roditeljima, prvorođena devojčica zvati Jelena, po majci cara Konstantina.

Povezane vesti