018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

NTV android aplikacija

Program „Niške televizije“ od sada možete da pratite u svakom trenutku, gde god se nalazili, zahvaljujući android aplikaciji naše medijske kuće, koja nudi i brojne druge sadržaje. Sve što vam treba je mobilni telefon sa android sistemom i internet konekcija. Inače, NTV je trenutno jedina televizija izvan Beograda koja ima ovakvu aplikaciju.

Aplikacija, koja se i zove „Niška televizija“ i koju je kreirala kompanija „Tehnikom informatika“ iz Niša, lako se može pronaći na android marketu. Ona, između ostalog, omogućava da svi emitovani sadržaji budu dostupni u svakom trenutku. Posle instalacije, korisnici dobijaju pristup vestima iz oblasti politike, ekonomije, hronike, kulture, društva i sporta, a dostupni su i multimedijalni sadržaji. Tako se program „Niške televizije“ preko mobilnog telefona može gledati 24 sata dnevno, a za one koji su propustili neku od emisija, zanimljiv prilog ili jednostavno žele da se podsete nekog segmenta našeg programa, dostupna je i bogata video arhiva. Naravno, sastavni deo aplikacije je i programska šema, kako bi gledaoci u svakom trenutku bili informisani šta mogu gledati na programu NTV-a.

Svesni toga da je veliki broj ljudi danas navikao da uz pomoć tzv. pametnih telefona brzo dolazi do informacija, rukovodstvo NTV-a odlučilo je da program „Niške televizije“ učini dostupnim i ovim korisnicima.

NTV je time pokazala da je moderna kompanija koja prati razvoj novih tehnologija kojima se i prilagođava.

Povezane vesti

 • Столе

  Апликација је добра а може да буде још боља. Прво би, и апликација и сајт, требало да буду на ћирилици. ТВ програм би ваљало исправити да не буде писан великим словима. A за видео садржај да користи уобичајене плагинове а не да тражи инсталацију нових. Похвала за труд, надамо се да ће бити још боља!

 • radovan

  Super da i nislije nesto imaju

 • Juznjak

  Super !
  Samo i zvanicno da postanete regionalni javni servis , i milina… !!!