018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

NS:”Raspisivanje poternice za generalom Momirom Stojanovićem besramna odluka” (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni
Tagovi:

Nova Srbija smatra da je raspisivanje interpolove poternice za generalom Momirom Stojanovićem besramna odluka suda u Đakovici, kao i da bi gradska vlast trebalo da se oglasi povodom toga. Ovaj stav izneli su članovi Nove Srbije na prvoj redovnoj konferenciji novog rukovodstva stranke na kojoj je između ostalog bilo reči i o budućem radu partije.
Nova Srbija pruža podršku generalu i narodnom poslaniku u Skupštini Srbije Momiru Stojanoviću i smatra da bi čelnici Grada trebalo da iznesu svoj stav po tom pitanju.
Nova Srbija nedavno je održala redovnu izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo Gradaskog odbora. Iz stranke su najavljuju i novu kampanju koja će imati za cilj predstavljanje programskih načela i mladih kadrova ali i stvaranje modernog razvojnog programa za grad…
Na stranačkoj skupštini je doneta i odluka o nastavku delovanja u okviru skupštinske većine uz ozbiljnije učešće u vršenju izvršne vlasti u gradu. Iz Nove Srbije kažu i da će uskoro organizovati različite akcije među kojima je i predavanje vezano za Međunarodni dan zaštite reka.

Povezane vesti