018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

NPS: “Loša kadrovska politika dovela je naš grad u težak položaj“ (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Lider Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović kritikovao je kadrovsku politiku koja je aktuelna u našem gradu, rekavši da je ona loša i navodeći kao primere direktore pojedinih javnih preduzeća. Na zajedničkoj konferenciji za novinare Narodnog pokreta Srbije i stranke zajedno za Srbiju bilo je reči i o stanju u Gorici odnosno o, kako je rečeno, višku radnika u ovom preduzeću i o tome kako bi trebalo rešiti ovo pitanje.
Navodeći direktore za čiji izbor smatra da nije dobar, lider Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović, rekao je da je kadrovska politika loša i da je ona dovela naš grad u težak položaj.
Takođe, Jovanović ističe da na visinu plata navedenih funkcionera gradonačelnik Niša ne može da utiče što govori o tome, kako kaže, kakva je situacija u našem gradu i ko su ljudi koji ga vode. Iz stranke Zajedno za Srbiju kometarisali su situaciju u Gorici, gde i nakon racionalizacije, prema rečima Milana Đurđevića, ima višak radnika.
Đurđević smatra i da je razlog zbog kojeg se ne rešava ovaj problem i to što grad nema sluha i ne želi da se time više pozabavi.