018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Novogodišnja putovanja povoljnija od restorana (VIDEO)

Komentari: isključeni

Novogodišnji aranžmani se ove godine prodaju ranije, a cene su na prošlogodišnjem nivou i kreću se od 70 do 250 evra, kažu u turističkoj agenciji Euroturs. Nišlije kažu da se radije odlučuju za putovanja, jer su povoljnija od restorana, gde za doček treba izdvojiti od 50 do 60 evra. Još dvadesetak dana je do Nove godine, grad već svetlucav a izlozi okićeni. 

Ukoliko želite da otputujete na nekoliko dana, najpovoljnije destinacije za doček Nove godine su Sofija i Solun. Dve noći u bugarskoj prestonici koštaju oko 70 evra sa autobuskim prevozom, dok ćete za 3 noćenja u najvećem gradu severne Grčke morati da izdvojite oko 130 evra. Ove godine Beč je ipak najpopularnija destinacija za Novu godinu, a u „Eurotursu“ kažu da je ovaj aranžman već rasprodat. Ono što je novo u ponudi je Berlin, koji će vas u ovoj agenciji koštati 189 evra za 3 noćenja u hotelu, sa autobuskim prevozom.

U većini niških restorana doček košta od 50 do 60 evra, i cene su iste kao prošle godine, kažu vlasnici. U restoranu Biser kažu da su ove godine čak povoljniji nego lane pa će vas doček koštati 4.200 dinara u šta je uračunata večera i neograničeno piće. Ukoliko proslavljate i reprizu, samo večera će vas koštati 1.300 dinara.

Kod kuće, u restoranu ili u nekoj od evropskih prestonica, Nišlije se slažu da će novogodišnje praznike provesti u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Povezane vesti