018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Novi uspeh niških plivača

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Članovi Plivačkog kluba „Sveti Nikola“ imali su odličan nastup u Novom Sadu, na Otvorenom prvenstvu Srbije u malim bazenima, koje je okupilo oko 400 učesnika iz osam zemalja. Aleksandar Nikolić je u apsolutnoj kategoriji osvojio drugo mesto na 200 slobodno, a u juniorskoj konkurenciji pripala su mu još četiri odličja, jedno srebrno i tri bronzana, sve u plivanju slobodnim stilom.

Juniorka Jana Ćirić bila je treća u apsolutnoj kategoriji na 400 metara slobodno, a u toj discipini osvojila je zlato među svojim vršnjakinjama. Osim toga Jani je pripalo još jedno srebro i tri bronze, sve u plivanju slobodnim stilom.

Petar Kostić je među juniorima osvojio dve bronzane medalje, Nina Cojić imala je isti rezultat među kadetkinjama, a zapažene nastupe u apsolutnoj konkurenciji imali su još Stefan Stojanović i Vuk Milošević, kao i muške štafete 4×100 slobodno i mešovito. Drugi klub iz našeg grada „Niš 2005“ imao je u Novom Sadu samo dva predstavnika, a Damjan Ilić osvojio je bronzanu medalju među kadetima na 200 metara mešovito.

Povezane vesti