018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Novi reprogram sutra stupa na snagu

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Novi reprogram duga za električnu energiju, koji podrazumeva otpust i do 40%, stupa na snagu 15. avgusta, a sporazumi se mogu sklopiti do 30. novembra, kaže direktor “Jugoistoka” Igor Novaković. On ističe da je reprogram vrlo povoljan i da je to poslednja šansa da se izmiri stari dug.

Stari dug možete platiti u celosti, pri čemu dobijate popust od 40%. Ukoliko se odlučite da dugovanje isplaćujete u ratama, možete dobiti popust između 15 i 35%, u zavisnosti od broja rata, odnosno što je broj rata veći – popust je manji. Postoji mogućnost da dug otplaćujete i u 120 rata, ali tada nema popusta. Direktor Jugoistoka Igor Novaković kaže da ovakav reprogram odgovara ekonomskim uslovima na jugu Srbije i pozvao je građane koji imaju stari dug da potpišu sporazum, jer je, kako kaže, ovo poslednja šansa da se dugovanja reše po veoma povoljnim uslovima.

Oni koji do 30. novembra ne budu potpisali sporazum u reprogramu, biće isključeni sa električne mreže, a protiv dužnika, najpre pravnih lica, biće podnete tužbe.

U Jugoistoku podsećaju da sporazum po povoljnijim uslovima mogu sklopiti i oni koji su potpisali stari sporazum o reprogramu. Takođe, ističu da će sa onima koji ne ispoštuju sve stavke iz ugovora, odnosno ne plate dva računa, sporazum automatski biti raskinut.

Povezane vesti