018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Novi pomoćnici načelnika niške policije

Komentari: isključeni

Direktor srpske policije Milorad Veljović predstavio je dva nova pomoćnika načelnika niške policije. Prvi saradnici Srđana Grekulovića od danas su Milisav Spasojević i Dejan Anđelković.

Spasojević je do sada bio pomoćnik načelnika beogradske policije za kriminalističke poslove, a Anđelković, načelnik Odeljenja kriminalističke policije u Smederevu. Direktor Veljović podvlači da novi ljudi u vrhu niške policije nisu kaznena ekspedicija i kaže da im je cilj bezbedan Niš.

- Niš je veliki grad, ima posebnu policijsku upravu i zaslužuje najbolje policajce -  ovako direktor srpske policije objašnjava postavljenje dvojice novih pomoćnika načelnika Uprave u Nišu. Došao je lično da ih predstavi.

Ovako je novopostavljeni načelnik niške policije stvorio najuži krug novih saradnika, kako je i najavio pre desetak dana.

Direktor srpske policije Milorad Veljović nove pomoćnike predstavio je kao iskusne operativce.

Veljović nije želeo da komentariše pisanje medija da je vrh policije tražio smenu državnog tužioca Miljka Radisavljevića, jer, navodno, štiti okrivljene iz redova DS-a i opstruira najveće istrage. Direktor srpske policije je rekao da ne može da se izjašnjava ni o slučaju Bratislava Dikića, komandanta Žandarmerije, dok traje unutrašnja kontrola.

Povezane vesti