018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nova igraonica „Dečjeg centra“

Komentari: isključeni
Tagovi:

U Osnovnoj školi „Čegar“ počela je sa radom nova igraonica „Dečjeg centra“, u kojoj mališani od tri do pet godina imaju priliku da pokažu svoju kreativnost i talenat. Ujedno, iz ove ustanove poručuju da će se audicija za festival „Majska pesma“ održati u subotu, 23. februara, od 10 sati u prostorijama „Dečjeg centra“.

U prostorijama Osnovne škole „Čegar“, u kojima borave predškolci, „Dečji centar“ otvorio je novu igraonicu. U njoj, svakog radnog dana od 17 do 19 sati, najmlađe Nišlije imaju priliku da se, kroz muzički i dramski program, učenje engleskog jezika, kreativne radionice i druge aktivnosti primerene njihovom uzrastu, druže i nauče nešto novo.

Upis u novu igraonicu „Dečjeg centra“ je u toku, a sve informacije mogu se dobiti na telefon 514-748 ili u školi „Čegar“ svakog radnog dana od 17 do 19 sati. Ujedno, iz ove ustanove poručuju da će se audicija za festival „Majska pesma“, za decu školskog uzrasta, održati u subotu , 23. februara, sa početkom u 10 sati.

Inače, 39. „Majska pesma“, koju tradicionalno organizuje „Dečji centar“ održaće se 25. maja na platou ispred ove ustanove u Čairu, sa početkom od 12 sati.

Povezane vesti