018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nova apoteka u okviru MIN-ovog dispanzera (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

“Primarno zdravstvo u Nišu funkcioniše dobro. Uložićemo napor da i tercijalno zdravstvo unapredimo. To se odnosi na završetak Klinike za kardiohirurgiju Kliničkog centra Niš, i skraćenje vremena čekanja na operativne zahvate”, istakao je gradonačelnik prof. dr Zoran Perišić, otvarajući novu apoteku u okrivu MIN-ovog dispanzera.

„Apoteke Niš“ šire mrežu svojih farmaceutskih objekata, čime podižu nivo zdravstvene usluge. Novu apoteku u okviru MIN-ovog dispanzera, simboličnim presecanjem vrpce, otvorio je gradonačelnik prof. dr Zoran Perišić.

Apoteka „MIN“ je šezdeseta u gradu i četvrta u okrivu Medicine rada. Pacijenti u ovom dispanzeru imaće kompletnu zdravstvenu uslugu, jer će posle pregleda imati mogućnost da odmah preuzmu lekove.

Apoteka „MIN“ opskrbljena je svim lekovima, čak i onim koji zahtevaju posebne uslove čuvanja i skladištenja. Prvi korisnici dobiće posebne popuste i nagrade, a u narednom periodu biće sezonskih akcija i drugih povoljnosti za pacijente, kaže Tanja Arsić p. r. „Apoteka Niš“.

Povezane vesti