018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Nitro“ okupljanje u Nišu (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

U Nišu je održano nesvakidašnje takmičenje. Vlasnici najsređenijih, najlepših, najnižih, najbučnijih automobila iz cele srbije, došli su se u grad na nitro okupljanje. Prema rečima organizatora interesovanje vozača je iz godine u godinu sve veće, jer se na ovom ovom jedinstvenom i nesvakidašnjem takmičenju u Srbiji, mogu videti modeli automobila koji su daleko od standardnih.
Više od 100 automobila iz cele Srbije, došlo je u Niš na nitro okupljanje. Prvi put skup ima takmičarski karakter, a nagrade su dobili najsređeniji, najlepsi, najniži, najbučniji automobil. Među svakako najatraktivnijim automobilima bio je opel Jelene Jelić iz Kruševca
Prema rečima organizatora, predsednika kluba „Nitro“ Alena Pejovića, interesovanje vozača je iz godine u godinu sve veće, jer se na ovom ovom jedinstvenom I nesvakidašnjem takmičenju u srbiji, mogu videti modeli automobila koji su daleko od standardnih.
Obzirom na veliko interesovanje, organizatori najavljuju da će se manifestacija organizovati i narednih godina.
Nakon okupljanja kod vrežinskog bazena, automobili su krenuli u defile gradom, posle čega je održano takmičenje, za koje su organizatori obezbedili pehare, diplome, vaučeri i zahvalnice.