018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nišlijka koja je pronašla komarca u ulošku zabrinuta za zdravlje

Od:
Komentari: isključeni
Tagovi:

Povodom teksta objavljenog na našem internet portalu, u kome smo preneli priču o Nišlijki Sanji Rajković koja je u pakovanju higijenskih uložaka u jednom komadu pronašla presovanog velikog komarca, našoj redakciji obratila se Sanja Rajković, negirajući navode da je od proizvođača tražila 100.000 dinara na ime duševnog bola.
,,Komarac jeste pronađen ispod mrežice uloška, ali nije istina da sam tražila odštetu u vrednosti od 100.000 dinara na ime duševnog bola, već za ginekološke preglede’’ – stoji u Sanjinom pismu, uz navode da u njenoj kući žive još dve žene i da su sve doživele veliki stres.
,,Proizvođaču sam ponudila da u taj iznos uđe i prodaja njihovog jedinstvenog komarca, jer su mi tražili da im prosledim uložak i molili da ništa ne objavljujem medijima, čime bi se cela stvar sakrila. Ipak su oni velika firma za tako veliki propust. Zabrinuta sam za svoje zdravlje, jer sam dugogodišnji korisnik njihovog proizvoda’’, navela je u pismu našoj redakciji Sanja Rajković, zaključivši da je ,,u pitanju zdravlje žena’’:
,,Preneli ste vest iz novina koje nisu objavile istinitu priču do kraja, već u sopstvenoj režiji kreirale kako njima odgovara.’’