018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nišlije na protestu protiv nasilja

Više od hiljadu Nišlija prisustvovalo je protestnoj šetnji pod sloganom “Ako vam je dobro, onda ništa”. Kolona se, u pratnji policije, zaustavljala ispred niškog Suda, Policijske uprave i Saborne crkve, tražeći da se konačno otkrije istina o ubistvu Vuka Stoiljkovića.

Ovaj protest je, od tragedije u kojoj je Vuk izgubio život, u Nišu organizovan šesti put.

Povezane vesti

 • Zoran

  Ma kakvi,bio sam na protetu nije nas bilo vise od 300…sve sama deca,ljudi trgnite se,gde su odrasli,neka se okupe odrasli,ni za sta nam ne sluze deca koja su pobegla iz skole sa prvog casa da im se opravdaju casovi

  • Svetlana

   Srećom da su deca svesnija posledica osionog ponašanja. Deca NE TREBA da nam služe, već da slede istinu , pravdu i poštovanje svog i tuđeg života, što dokazuju i pesme koju su DECA napisala.
   Postoje slike i snimci koji dokazuju prisustvo ozbiljnih odraslih ljudi, čiji broj je evidentiran kroz potpis podrške ovom skupu – i bilo je mnooogo više od 300 ljudi. naravno ,moglo je biti i više, da se mnogi nisu uplašili zbog predizborne ćutnje.

 • Jesse

  Sve se zna , samo svi cute ! A cute verovatno zbog uzasne korumpiranosti policije , pravosudja ( ako postoji ) i mnogo mnogo losih ljudi. Protesti koji su mirni nemaju efekta i ne dodiruju nikog . Setite se 5. oktobra !!! Treba napraviti veliku zajebanciju da bi se neko trgo i da bi se konacno stalo na put svemu ovome !