018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Niški vodovod sa građanima obeležio 78 godina rada (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Puštanjem u rad javne česme u Tvrđavi i doniranjem novčanih sredstava OŠ u Donjoj Studeni niški vodovod je sa građanima obeležio 78 godina rada i postojanja JKP Naissus.
Rukovodostvo ovog preduzeća podsetilo je da proslava način da se podigne svest o značaju vode i da su poslednja ulaganja u rekonstrucije magistralnih cevovoda – Studena i Popovočkog kolektora podigle nivo vodosnabdevanja u Nišu.
U proteklih 365 dana, niški vodovod je izmestio deo magistralnog cevovoda Studena i izmestio prvu trasu Popovačkog kolektora. Ozbiljno se krenulo i u rešavanje problema vodonsabdevanja na ruralnom području GO Crveni Krst, rekao je na svečanosti povodom 78 godina rada Naissusa, direktor Dejan Andrejević.
JKP Nassus koje je početkom 2015 godine proglašeno za preduzeće koje najbolje posluje u zemlji, dokaz je da je može biti odličan partner Gradu u velikim projektima koji bi trebalo da još više podigne kvalitet vodosnabdevanja u Nišu, kaže gradonačelnik prof dr Zoran Perišić.
U Nassisu ističu da su društveno odgovorna kompanija i da je ove godine povodom 78 godina rada i postojanja preduzeća novac namanjen za svečanost preusmeren OŠ u Donjoj Studeni.