018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Niški SPS uputio čestitke Dačiću povodom početka pregovora sa EU (VIDEO)

Vladi Republike Srbije i njenom predsedniku Ivici Dačiću pristižu čestitke posle jučerašnje međuvladine konferencije sa predstavnicima Saveta Evrope i početka pregovora za punopravno članstvo Srbije u Evropskoj Uniji.

Ovo je istorijski događaj i veliki korak za Srpski narod, saglasni su u oceni čelnici niškog SPS-a na konferenciji za novinare.

Sva programska opredeljenja sa prošlog kongresa Socijalističke partije Srbije, koji je održan pre četiri godine, dosledno se ostvaruju, kaže prof. dr Mile Ilić, clan predsedništva SPS-a.

Prof. dr Igor Novaković, predsednik Okružnog odbora Socijalističke partije Srbije pročitao je čestitku upućenu vladi Republike Srbije.

Posle prve međuvladine konferencije Vlade Republike Srbije i Saveta Evrope i početka pregovora sa Evopskom unijom, Srbija je spremna za nove izazove i poslove koji je očekuju i za koje ima odgovore, istakao je na konferenciji za novinare u sedištu SPS-a, prof. dr Zoran Radovanovic, član izvršnog i glavnog odbora SPS-a.

Ove godine bice odrzan kongres Socijalističke partije Srbije. Predlog niških socijalista je da na čelu stranke i dalje bude Ivica Dačić, jer ce to biti garancija za dosledno sprovođenje svih programskih opredeljenja SPS, najavio je prof. dr Mile Ilić.

Povezane vesti