018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Niški SPS podržava rekonstrukciju gradske vlasti

Niški SPS podržaće rekonstrukciju gradske vlasti koju je najavio gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić, rekli su u vrhu ove stranke na vanredno održanoj konferenciji za novinare.

Kažu da će mandati socijalista biti na raspolaganju prvom čoveku grada i da su spremni na eventualne kritike i zamerke. Osvrnuli su se i na pompezno najavljivani projekat “Novi Niš“ američkog investitora Clean Earth Capitol, sa kojim se stalo zbog administartivnih zavrzlama. Uveravaju da su spremni za rušenje građevinskih lobija koji koče realizaciju velikih investicija.

Rekonstrukcije gradske vlasti niški socijalisti se nisu uplašili, rečeno je na vanredno sazvanoj pres konferenciji. Spremni su, kažu, i na žrtve iz svojih redova.

Socijalisti su se osvrnuli i na projekat “Novi Niš“ kojim bi deo grada na mestu kasarne “Bubanjski heroji“ trebalo da bude potpuno novo i modernije ruho, a čija se izgradnja konstantno odlaže.

Prve korake u rekonstrukciji gradske vlasti socijalisti očekuju već narednih dana, a do kraja godine se nadaju i dubljim, sistemskim promenama.

Povezane vesti

  • Kuku ja

    Treba i oni da odu u zaborav. SPS napolje.